Naket i hotellobbyn - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Naket i hotellobbyn

Naket i hotellobbyn

Den 10 december flyttar 14 nakna bagare in i Mornington Hotel Stravaganzas lobby. Det är originalfotografierna till den omtalade Bagarkalendern som tar plats och ska pryda lobbyns väggar fram till slutet av januari 2012.

7 december 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

I Bagarkalendern klär 14 manliga bagare och konditorer från Umeå i norr till Kristianstad i söder av sig nakna till förmån för välgörenhet. Bagarkalandern 2012 är framtagen av Sveriges bagare & konditorer på initiativ av Ellinor Isaksson, ägare till Chokladfabriken och en av de 500 medlemmarna. Förtjänsten från försäljningen av kalendern går till Hjärnfonden.

Att utställningen flyttar in på Mornington Hotel beror på etablerade samarbeten och personliga kontakter mellan Mornington och Chokladfabriken. Mornington Hotel Stravaganza som i lobbyn har en Espressobar med höga ambitioner är också kund till en av bagarna i kalendern och bageriets produkter finns även på hotellrummen.
– Vi har nästan alltid pågående konstutställningar i hotellet för att skapa skön atmosfär och förändring i hotellmiljön, säger Staffan Alfredsson, Hotelldirektör & Barista på Mornington Hotel Stravaganza.

– Att pryda lobbyn med nakenbilder är jätteroligt och jag hoppas att det kommer att väcka lite reaktioner bland gästerna och även locka in lite människor från gatan säger Staffan vidare.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.