Namnkunniga föreläsare på Karlstads Mötesdagar - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Namnkunniga föreläsare på Karlstads Mötesdagar

Namnkunniga föreläsare på Karlstads Mötesdagar

Vad har Alexandra Pascalidou, Thomas Fogdö, Johan Plate, Anna Stenberg, Charlotte Petri Gornitzka och Björn Söderberg gemensamt? Jo, alla deltar på Mötesdagarna på Karlstad CCC den 22-26 augusti – ett arrangemang med syfte att stärka värmländska företag och organisationer.

10 augusti 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

– Alla aktiviteter är kostnadsfria för våra konferensgäster, andra har möjlighet att köpa biljetter till de olika delarna. Vår förhoppning är att Mötesdagarna ger inspiration och insikter som bidrar till att stärka och utveckla regionen, säger Mattias Nord, vd på Visit Karlstad.

Mötesdagarna en återkommande vecka av specialarrangemang på Karlstad CCC. Via föreläsningar, Speakers Corner med regionala politiker och företagare samt After Meet ges inspiration och insikter i ämnen som jämställdhet, mångfald och hållbar utveckling.

Själv har Mattias Nord svårt att välja vilken av veckans föreläsare han helst lyssnar till.
– Det är ett fantastiskt gäng som kommer till oss, så det är tur att jag slipper välja! Till exempel kommer Anna Stenberg som 2008 utsågs till Framtidens kvinnliga ledare och arbetar idag med att få fler kvinnor på chefspositioner i näringslivet. Det ska även bli jätteintressant att lyssna till Björn Söderberg som bara är 28 år, men redan startat fyra företag som arbetar för att skapa en hållbar utveckling, säger Mattias Nord.

Föreläsare under Mötesdagarna på Karlstad CCCThomas Fogdö och Johan Plate (22 augusti): Under drygt tio års tid har Fogdö och Plate föreläst på temat ”Att möta motstånd”. Den nya föreläsningen fokuserar på mekanismer bakom framgångens psykologi.
Alexandra Pascalidou (23 augusti): Ett välkänt ansikte i medievärlden. Alexandra arbetar flitigt som talare och föreläser om bland annat retorik, kreativitet, jämställdhet och demokrati.
Anna Stenberg (onsdagen den 24/8): Efter många år inom Kinneviksgruppen, bland annat som kreativ chef för MTG Radio, fortsätter Anna sitt engagemang för kvinnligt ledarskap i det egna företaget Women Executive Search.
Charlotte Petri Gornitzka (25/8): Hade ett av Sveriges tuffaste jobb som vikarierande chef för Sida i djup kris, samtidigt som hennes man hastigt gick bort i en hjärtinfarkt. Charlotte jobbar idag som generaldirektör på Sida.
Björn Söderberg (26/8): Grundaren och entreprenören bakom Fair Enterprise Network berättar om sin resa till och sitt liv i Nepal.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.