Niklas Zhovnartsuk - ny kommunikationschef på Independent Hotel Group - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Niklas Zhovnartsuk - ny kommunikationschef på Independent Hotel Group

Niklas Zhovnartsuk - ny kommunikationschef på Independent Hotel Group

På nya platser Efter flera år som marknads- och varumärkeschef, senast på Viking Line, axlar Niklas Zhovnartsuk nu rollen som kommunikationschef på Independent Hotel Group med ansvar för kommunikation, varumärken, försäljningsstrategier och revenue.

10 januari 2018,

Hur känns det att gå från stora rederiet till det lilla boutiquehotellet?
- Det ska verkligen bli så roligt! Jag ser fram emot att få vara med och utveckla de redan starka varumärkena inom Independent Hotel Group. Boutiquehotellet Görvälns Slott är ju idag Stockholms bästa hotell enligt gästernas omdömen på TripAdvisor, med Restaurang Galleriet som sköts av Andreas Printz, en av kockarna i det svenska kocklandslaget. Och Hufvudsta Gård en citynära och snygg mötesplats med mat och dryck i fokus som skiljer sig från mängden, säger Niklas Zhovnartsuk och fortsätter, 

- IHG har en verkligen solid grund med fokus på hög kvalitet i både mat, inredning och upplevelse. Det märks tydligt att inget lämnas åt slumpen och att allt är genomtänkt i minsta detalj. 

- Att få möjligheten att bygga upp ett starkt och modernt team för att utveckla produkterna och möta den urbana gästens nuvarande och framtida behov är häftigt. Liksom att få arbeta med entreprenörsparet Maria och Johan Eklund och alla de projekt som de har i pipeline. 

Johan Eklund, VD på Independent Hotel Group är nöjd.
- Vi är så glada över rekryteringen säger han. Vi känner stort förtroende för Niklas breda kompetens och långa erfarenhet av marknadskommunikation inom både upplevelse, semester- och resebranschen. Niklas är en idéspruta och full av energi och vi ser mycket fram emot att påbörja en ny resa tillsammans i januari 2018. 

Niklas Zhovnartsuk är 48 år och markandsekonom från Nacka. Han har tidigare arbetat inom Vinggruppen utomlands och i Sverige, på TUI/ Fritidsresor och Viking Line. Han har lång erfarenhet av att sälja upplevelser, kommunikation och e-handel. Niklas tillträdde sin tjänst vid årsskiftet. 

Läs mer om Görvälns Slott och Hufvudsta Gård på Konferensguiden.se och boka din konferens här. Här erbjuds ni kostnadsfri bokningshjälp!

 
Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.