NoFo Hotel rekryterar Desiré Eklund som ny hotelldirektör - | Konferensvärlden
Mötesnytt > NoFo Hotel rekryterar Desiré Eklund som ny hotelldirektör

NoFo Hotel rekryterar Desiré Eklund som ny hotelldirektör

På nya platser Desiré Eklund är ny hotelldirektör på NoFo Hotel på Tjärhovsgatan, norr om Folkungagatan i Stockholm. Hon kommer senast från First Hotel Reisen där hon var hotellchef. Tidigare arbetade hon som försäljningschef på Rival.

9 oktober 2015,

NoFo Hotel har ambitionen att bli ett av Stockholms mest differentierade hotell. Med helt omgjorda rum, en unik vinbar och Stockholms kanske bekvämaste hostel ska NoFo sättas på hotellkartan.

Hotellet på Tjärhovsgatan har genomgått en fantastisk förändring. Hotellet har unikt inredda rum och kan erbjuda en hotellupplevelse som få andra hotell klarar av. Uppgiften blir att sätta NoFo på kartan över världens mest spännande och annorlunda hotell. Som ett bevis på att man är på rätt väg så utsågs NoFo Hotell att bli världens tredje BW Premier Collection Hotell. Det är hotellkedjan Best Westerns mest unika och exklusiva medlemmar som får denna klassificering.

– NoFo är sannerligen unikt och förvisso exklusivt, men känslan är familjär och ombonad, säger Glenn Tammemägi som tillsammans med sin hustru Marie äger och har format NoFo.

Desiré Eklund har som mål att öka beläggningen av företagskunder, stärka varumärket och skapa en unik hotellprodukt i Stockholm. Service, unik miljö och skön känsla är hörnstenarna i NoFo.

– Det ska bli spännande att vidareutveckla det koncept som börjat ta form och fortsätta skapa ett unikt förhållande mellan NoFo och våra gäster, säger Desiré.

Taggar/Etiketter
Best Western  Hotell  NoFo Hotel  Stockholm  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.