Nordens största hotell öppnar i Köpenhamn - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nordens största hotell öppnar i Köpenhamn

Nordens största hotell öppnar i Köpenhamn

Bella Sky - Comwell Hotel Copenhagen är namnet på Nordens största hotell som öppnar i Köpenhamn sommaren 2011. Hotellet är ett samarbete mellan Bella Center, som är ett stort mäss- och kongresscenter i Köpenhamn, och den skandinaviska hotellkedjan Comwell, som bland annat driver svenska Varbergs Kurort.

7 maj 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Hotellet blir ett nytt landmärke för Köpenhamn, med två torn som lutar 15 grader och sträcker sig 24 våningar högt. Här kommer det att rymmas 814 hotellrum och 32 möteslokaler.

Bakom 1,3 miljardershotellet (DKK) står Bella Center, ett stort mäss- och kongresscenter i Köpenhamn. Att man har valt Comwell som driftspartner för sin nya storsatsning förklarar Bella Centers administrativa chef, Arne Bang Mikkelsen, såhär:
”Comwell är bäst i Danmark på att anordna möten och konferenser, och är dessutom den hotellkedja som får bäst omdömen i danska Institutet för konjunkturanalysers mätningar. Därmed ger de helt rätt profil åt Bella Sky.”

För Comwell innebär etableringen i Köpenhamn en nyhet i sig. Samarbetet med Bella Center och det spektakulära Bella Sky betyder dessutom att man för första gången kan anordna möten och arrangemang av riktigt stor modell.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.