Nordic Choice Hotels blir operatör för nytt storhotell på Arlanda Airport - | Konferensvärlden
Nordic Choice Hotels nya satsning på Arlanda Airport.
Mötesnytt > Nordic Choice Hotels blir operatör för nytt storhotell på Arlanda Airport

Nordic Choice Hotels blir operatör för nytt storhotell på Arlanda Airport

Hotell Det är nu klart att det blir Nordic Choice Hotels kedja Comfort Hotel som kommer driva det nya storhotellet på Arlanda Airport. Hotellet som får 463 hotellrum beräknas öppna sommaren 2019.

26 oktober 2016, uppdaterad: 26 oktober 2016

Med en ”Triple A Location” alldeles intill SkyCity på Arlanda Airport så öppnas sommaren 2019 ett nytt storhotell. Hotellet med sina 463 hotellrum, restaurang, skybar och gym får genom sitt läge intill SkyCity direktåtkomst till butiker, restauranger och flygavgångar ut i världen.

Ökad efterfrågan vid flygplatsen

Nordic Choice Hotels driver sedan tidigare Clarion Hotel Arlanda Airport men ser en kraftigt ökad efterfrågan efter både logi och sociala ytor på flygplatsen.

- 2012 invigde vi Clarion Hotel Arlanda Airport. Vi hade stora förhoppningar på hotellet. Enorma för att vara ärlig. Och de har levererat. Antalet sålda rum ökar för varje år. Idag har vi problemet att efterfrågan på boende direkt vid terminalerna är större än vad vi förutspått och vad vi har kapacitet för och därför är vi väldigt glada över att kunna utöka på Arlanda med ett Comfort Hotel, säger Nordic Choice Hotels ägare Petter A Stordalen.

Med Comfort Hotel så får Arlanda en äkta hotellrebell att erbjuda sina resenärer. Kedjan har skippat det onödiga och lägger istället allt fokus på bra service, urbana och social ytor och en skön mix av både business och leisure. Allt till attraktiva priser för gästen.

Det nya hotellet på Arlanda Airport

Det nya hotellet har blivit möjligt efter en process där fastighetsägaren Swedavia sökt en hotelloperatör som har muskler och erfarenhet för att vara med i den stora utveckling som nu pågår av Arlanda Airport.

- Efter en noggrann urvalsprocess har vi utsett Nordic Choice Hotels som operatör för vår nya hotellsatsning. Nordic Choice Hotels har tidigare etablerat det stora Clarionhotellet på Stockholm Arlanda Airport på ett utmärkt sätt. Det nya hotellkonceptet möter efterfrågan från den moderna fritidsresenären. Vi investerar stort i utvecklingen av en helt ny flygplatsstad för att stärka förutsättningarna för svensk tillväxt och tillgänglighet, säger Karl Wistrand, vd och koncernchef Swedavia.

Det nya hotellet kommer att börja byggas under våren och beräknas vara klart för incheckning av de första gästerna sommaren 2019.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.