Nu höjs temperaturen i Malmö - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nu höjs temperaturen i Malmö

Nu höjs temperaturen i Malmö

Med en öppen grill i centrum av restaurangen skapas här en ny kulinarisk upplevelse för både hotellgäster och malmöbor där de ser sin mat tillagas över öppen eld.

1 december 2014,

Bakom den klassiska fiskrestaurangen Johan P står Joakim Nilsson och Niklas Billsten. De har länge haft en dröm om att etablera en ny restaurang i Malmö. Nu faller alla bitar på plats med deras önskemål som läge, miljö och koncept till samarbetspartner. I samarbete med Elit Hotels och Bicky Chakraborty slår de upp portarna till Malmös nya mötesplats: Savoy Grill på Elite Hotel Savoy.

 – Att få starta något helt nytt i anrika Elite Hotel Savoy med stans bästa läge är oerhört inspirerande och något som vi länge drömt om. Elite Hotels har minst lika stora ambitioner och höga krav på kvalitet som vi har. Tillsammans kommer vi skapa något helt nytt som Malmö helt enkelt inte upplevt tidigare, säger Joakim.

Det nya konceptet blir en öppen grill i centrum av restaurangen skapas här en ny kulinarisk upplevelse för både hotellgäster och malmöbor där de ser sin mat tillagas över öppen eld.
Savoy Grill kommer att erbjuda ett brett utbud av mat med allt från kött, fisk och skaldjur till vegetariskt. Matsalen på Elite Hotel Savoy byggs om och den kända malmöarkitekten Carl Kylberg står för inredningen. Restaurangen som öppnar våren 2015.

– Vi satsar stort på Malmö och Elite Hotel Savoy genomgår nu en omfattande renovering för att vi ska kunna erbjuda en ännu bättre upplevelse. Elite Hotel Savoy förstärks med en ny unik restaurangupplevelse, skapad av några av Malmös bästa krögare, vilket gör hotellet ännu mer attraktivt för såväl tillresta som lokala malmöbor, säger Bicky Chakraborty, vd, grundare och ägare av Elite Hotels of Sweden.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.