Nu ingår busstransport till möten på Sabis konferensanläggningar - | Konferensvärlden
Nu ingår alltid busstransport till möten på Smådalarö Gård, FågelbroHus och Krusenberg Herrgård.
Mötesnytt > Nu ingår busstransport till möten på Sabis konferensanläggningar

Nu ingår busstransport till möten på Sabis konferensanläggningar

Konferenspärlor Sabis Hotell & Möten erbjuder från och med den 1 juni sina konferensgäster transport till och från sitt möte. Resa med buss tur och retur ingår till de 4-stjärniga hotellen Smådalarö Gård, FågelbroHus och Krusenberg Herrgård. Alla tre mötesplatserna ligger inom 45 minuter från Stockholm city och företagets kunder erbjuds nu utan extra kostnad hämtning samt lämning i city, vid Arlanda eller vid kundens kontor.

15 juni 2016,

– Vi tror mycket på att addera den här servicen som ger en rad fördelar för våra gäster. Oavsett om det handlar om en lättsam kick-off eller viktig konferens är det trevligt och smidigt att kunna resa dit tillsammans. Dessutom är det bättre för miljön vilket är en bra bonus. Vill man vara riktigt effektiv startar man sin konferens redan på bussen, säger Michael Lerner, affärsområdeschef Sabis Hotell & Möten.

Transporterbjudandet gäller för alla möten med övernattning där fler än 12 deltagare ingår. Hämtning och lämning i city, vid Arlanda eller vid kundens kontor, förutsatt att det ligger inom 40 km från city. Tillgång till konferensbuss med 12 platser finns för de som vill starta mötet redan under resan.

– Sabis står för hög servicegrad och ett komplett erbjudande. Våra mötesplatser har fantastiska och varierande miljöer och inom mat och service har vi ett unikt arv och enorm kompetens. Nu vill vi göra det ännu enklare för kunden och förbättra upplevelsen ytterligare, avslutar Michael.

Läs mer om Smådalarö GårdFågelbroHus och Krusenberg Herrgård på Konferensguiden.se. Här erbjuds ni kostnadsfri bokningshjälp med konferenser, möten och event.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.