Nu kan alla boka semester i Säfsen direkt på Facebook - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nu kan alla boka semester i Säfsen direkt på Facebook

Nu kan alla boka semester i Säfsen direkt på Facebook

Nu lanserar Säfsen Resort en bokningsapplikation på Facebook. Som medlem på Säfsens Facebook-sida får man erbjudanden på upp till halva priset på resor under hela året. Erbjudandena går endast att boka via Facebook och om man ”gillar” Säfsen.
– Vi vill ge ett mervärde till våra vänner på Facebook. Dessutom är det enkelt för våra gäster att boka i ett forum som de redan använder, säger Christer Rosén, vd på Säfsen Resort.

15 december 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Säfsen Resort har funnits på Facebook i snart två år. Nu har man skapat en bokningsapplikation med särskilda Facebook-erbjudanden enbart för sina vänner i forumet.
– Många av våra stamgäster och ambassadörer finns på Facebook. Deras engagemang är mycket betydelsefullt för oss och vår utveckling, därför har vi skapat en bokningsapplikation med erbjudanden enbart för dem, säger Christer Rosén.

Samtidigt som den nya bokningsapplikationen lanseras öppnar Säfsen för vintersäsongen 2010/2011. I år har man satsat extra mycket på barnen: Barn mellan fem och tolv år kan i år köra miniskoter, äta barnbuffé och åka i ett eget längdspår – Filurspåret. Dessutom har organisationen Friends, som arbetar mot mobbning, utbildat Säfsens personal.

Ett annat exempel där Säfsen satsar på trivsel och umgänge är de nya Dalen-stugorna med upp till tolv bäddar. "Kompishusen" är perfekta för stora familjer, kompisfamiljer och generationssemestrande.
– Boendet är viktigast, det säger våra kunder i alla undersökningar vi genomför. Så där har vi satsat mycket. Andra roliga aktiviteter för familjen är att åka hundspann, en pirrig pulkabacke, Snowpark och såklart utförsåkningen med flera barnvänliga backar. I år har vi också bättre snökanoner och ytterligare ett "Filurum" lekrum för barn i olika åldrar i Säfsen Alpin, säger Christer Rosén.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.