Nu lanseras rese- och turistnäringens community - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nu lanseras rese- och turistnäringens community

Nu lanseras rese- och turistnäringens community

RTS, Rese- och Turistnäringen i Sverige, öppnar portarna för näringens egna community, TRIP Affärsnätverk. Lanseringen sker i samband med Svenska Rese- och Turistgalan. Medlemskapet är gratis och ger näringens företagare och andra intressenter en mötesplats med fokus på möten, kunskapsutbyte och affärer.

22 oktober 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Gå in på www.trip.se och följ redan i dag diskussionstrådar och inlägg från Svenska Rese- och Turistgalan. Här diskuteras seminarier, talare, pristagare etc. I TRIP Affärsnätverk finns i dagsläget följande funktioner:
-Ett diskussionsforum där medlemmarna kan ställa frågor till branschens experter, nätverka och debattera.
-Ett evenemangskalendarium där medlemmarna kan publicera evenemang och få en överblick av vad som händer inom näringen.
-En nyhetsfunktion som förser medlemmarna med aktuella nyheterna som berör rese- och turistnäringen.
-En sökfunktion där medlemmarna kan söka efter andra medlemmar, nyheter, evenemang och information från olika aktörer.
-En kontaktfunktion för direktkorrespondens mellan medlemmar.
TRIP Affärsnätverk utvecklas kontinuerligt och inom kort presenteras funktioner som egna nätverk, slutna diskussionsgrupper och en marknadsplats, liknande Bolagsplatsen.se, där medlemmarna bland annat kan söka och utlysa jobb/platsannonser, tjänster, investeringar och affärssamarbeten.

– Nu får näringens aktörer en helt ny arena. Det här är en interaktiv mötesplats för utveckling, nya relationer och affärsmöjligheter. Det är också en plats där turistföretagarna får stöd, tips och relevant information om vad som pågår i näringen och i olika projekt. Jag hoppas att alla kommer att ha nytta av nätverket som ett konkret verktyg i det dagliga arbetet, och att vi tillsammans kan utveckla och professionalisera turistföretagandet via TRIP Affärsnätverk, säger Jan Lundin, VD, Rese- och Turistnäringen i Sverige (RTS).

TRIP Affärsnätverk riktar sig i första hand till alla yrkesverksamma inom näringen, men även till investerare och offentliga aktörer som vill bidra till näringens utveckling och framtida affärsmöjligheter. Målsättningen är att communityn ska engagera majoriteten av rese- och turistnäringens aktörer och på längre sikt även från övriga Norden och Östersjöregionen.

RTS, Rese- och Turistnäringen i Sverige, är initiativtagare och huvudman för TRIP Affärsnätverk. Medaktörer är för närvarande Vägverket, Visit Sweden, Tillväxtverket, Statens Fastighetsverk, Access Sweden, Jordbruksverket, Föreningen Flygresearrangörerna (FRA) och regionerna Gävleborg, Visit Linköping, Västmanland, Visit Gellivare Lapland, Regionförbundet i Kalmar län och Örebro.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.