Nu öppnar Scandic Kista - | Konferensvärlden
Scandic Kista
Scandic Kista
Scandic Kista bar och lounge.
Scandic Kista bar och lounge.
Pooltable
Pooltable
Mötesnytt > Nu öppnar Scandic Kista

Nu öppnar Scandic Kista

Nyöppnat Nu har Scandic Kista öppnat. Det cirka trettio år gamla hotellet har fötts på nytt och ingår nu i en familj med åttiofyra andra Scandichotell i Sverige. På hotellet arbetar arton medarbetare tillsammans med hotelldirektör Hanna Dahlén, för att bjuda på den bästa hotellupplevelsen i Kista – världens tredje största ICT-kluster.

18 april 2017,

Hotellet som till en början var privatägt har med åren växt in i området Kista Science City, det största information-, kommunikation- och teknologi-klustret (ICT) i Europa och det tredje största i världen. Hotellet lockar gäster från hela världen och en del av gästerna är långtidsboende. På hotellet finns 60 rum för gäster som stannar länge, försedda med minikök och tillgång till ett gemensamt fullt utrustat kök. Inspirerad av sin omgivning är hotellet utvecklat lite annorlunda – pingis- och shuffleboards, ett mötesrum i annorlunda tappning och en stor gemensam yta i lobbyn för affärsresenärer att ha kundmöte i, arbeta ifrån, ta en after work i eller helt enkelt avnjuta en middag i.

- Vi befinner oss i navet av Sveriges IT-mecka. Cirka 70 procent av våra gäster är utländska affärsresenärer från de olika IT- och ICT-företagen i Kista och vi vet att de uppskattar de lite annorlunda rummen med arbetsyta, en stor lobby i form av ett vardagsrum och ett gemensamt kök. Nu när vi ingår i Scandic-familjen tror jag vi kan utöka vårt erbjudande och attrahera barnfamiljer också. Vi är ett riktigt bra team med ett väldigt fint hotell, säger Hanna Dahlén, hotelldirektör på Scandic Kista.

- Scandic Kista är ett varmt tillskott i familjen Scandic, äntligen är de en del av det vi står för och vi önskar Hanna och hela teamet varmt välkomna. Det ska bli riktigt spännande att få se vad de ska åstadkomma framöver, säger Peter Edelbrock, distriktsdirektör för Scandic Stockholm Circle.

Hotellet har sammanlagt 149 rum, gym, bastu, ett gemensamt kök, bar och en terrass för after work och företagsevent. Scandic Kista har även särskild teknik för rummen som underlättar uppkoppling mellan olika mobila enheter och datorer samt en stor lobby för det mobila kontoret.

Läs mer och boka Scandic Kista på Konferensguiden.se. Vi erbjuder kostndsfri bokningshjälp!



Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.