Nu serveras Jamies nya meny på Scandic - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nu serveras Jamies nya meny på Scandic

Nu serveras Jamies nya meny på Scandic

Förra året utvecklade den brittiske kocken Jamie Oliver en särskild meny åt Scandics minsta gäster, och det blev en härlig barnmeny med mycket inspiration. I år är det mötes- och konferensdeltagare som hamnar i fokus, och nu lanseras den nya menyn. Vad är Jamies hemlighet för att bjuda på energi som varar hela dagen?

26 maj 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

– Jag börjar med en energikick på morgonen, en liten måltid fylld med goda ingredienser som havre, nötter och olika frukter för att få igång hjärnan. När det är dags för lunch har jag pumpat de populära sopporna fulla av livskraft och härliga, inspirerande detaljer som olika toppings. Det tillåter folk att umgås samtidigt som de kan vara kreativa och skapa sina egna sopp-favoriter, berättar Jamie.

Varje år serverar Scandic tusentals mötes- och konferensgäster. Det ställer speciella krav på maten – en utmaning som inspirerar Jamie Oliver.
– Det är inte bara barnen, utan även vi vuxna som gillar att leka och ha roligt! Det är något jag tar fasta vid då jag skapar menyerna, och maten ska smaka gott men också inspirera till samtal och nya idéer. Jag har lagat mat för många krävande mötesgäster, som till exempel på G20 mötet i London, och vet hur viktig god och inspirerande mat är för att mötet ska bli lyckat, berättar Jamie Oliver.

– Jamie’s nya meny är en del i ett helhetskoncept för möten som vi kallar Green Creative Energy. Här märker gästen direkt vid ankomst att något är annorlunda, och under dagen dyker olika överraskningar upp när man minst anar! Scandic, tillsammans med Jamie Oliver, vill med lekfullhet och passion göra det möjligt för gästerna att hitta energi och inspiration under långa, viktiga möten. Det berättar Thomas Engelhart, kommersiell chef på Scandic.

Jamie Olivers meny för mötes- och konferensgäster serveras på samtliga Scandics hotell från och med 31 maj 2010.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.