Ny bok om kryssningar - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny bok om kryssningar

Ny bok om kryssningar

I sin nya bok Drömkryssningar berättar författaren och kryssningsexperten Uno Grönkvist om alla de kryssningsdestinationer som finns runtom i världen, om de största sevärdheterna och lämpliga utflykter. Boken är en fristående fortsättning på Nyfiken på kryssningar som utkom förra året.

17 oktober 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

”När det råder ekonomisk oro i världen och pengarna inte vill räcka till är kryssningar det bästa semesteralternativet. Bland annat tack vare skärpt konkurrens mellan rederierna har det aldrig varit billigare att kryssa än nu. För 500 kr dygnet kan man förutom sjöresan mellan ett antal länder få en bra hytt, obegränsad med god mat, perfekt service, utmärkt underhållning och tillgång till ett brett aktivitetsutbud.”
Det hävdar författaren och globetrottern Uno Grönkvist som har testat ett hundratal kryssningar och besökt närmare 170 länder. I sin bok Nyfiken på kryssningar, som utkom förra året skildrar han livet ombord på de moderna kryssningsfatygen jorden runt och tipsade om allt praktiskt man behöver veta innan man bokar en kryssning.

I uppföljaren Drömkryssningar berättar Uno Grönkvist om alla de kryssningsdestinationer som finns runtom i världen, om de största sevärdheterna och lämpliga utflykter. Det finns en kryssningsresa för alla smaker: de semesterfirare som är mest intresserade av sol och bad väljer med fördel Karibiska havet, många som föredrar kultur och historia satsar på Medelhavet. De äventyrslystna söker sig mot jordens ytterkanter – Antarktis, Svalbard och Grönland. Författarens eget favoritmål är Galapagosöarna – jordens sista paradis.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.