Ny cocktailbar på Utsikten Meetings - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny cocktailbar på Utsikten Meetings

Ny cocktailbar på Utsikten Meetings

Med sin nya urbana cocktailbar visar Utsikten Meetings var glaset ska stå. Baren rymmer 130 sköna sittplatser och loungen 300 minglande gäster, och förstås finns möjligheten att beställa ett otal färgglada Cocktails. Utsikten Meetings satsar på en bar där både mötesgäster och ortsbor kan ta sig ett glas i en Manhattanglamourös bar.

28 oktober 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Även designen har citypuls, järn, glas, sten och trä möts och kan färgsättas efter humör med ljus i regnbågens alla färger och olika former. Trafiken är inte lika tät som på Manhattan, så gästerna kan ta sig snabbt och smidigt från Stockholm på 35 minuter med den nybyggda motorvägen till Nynäshamn. I baren hörs inte ett sus från vägen, istället kommer isbitarnas klirrande mot cocktailglasen att få ackompanjemang av livemusik.
– Jag tänker en plats där människorna inte har någon direkt anknytning till varandra, där det ligger spänning och förväntan i luften. Cocktailbarer är ofta internationella, tjusiga och sofistikerade, jag vill att vår ska vara mer urban, säger Susanne Tegner, VD på Utsikten Meetings.

Utsikten Meetings förstärker även sin musikprofil med den nya Cocktailbaren. Musiker av blandad kompott och jenrer, allt från soul, country till rock, nationella och internationella framträder live i baren och ser till att gästerna får en underhållande kväll. Det skapar en skön atmosfär och ger liv och energi till övriga gäster som har valt att bo på Utsikten Meetings i stället för ett traditionellt affärshotell.

– Om du har lite tur kan scenen bli din för en timme eller så, det är bara och höra av sig, säger Elisabeth Schmidt, marknads- och försäljningschef på Utsikten Meetings.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.