Ny delägare och Vd i Lidköping - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny delägare och Vd i Lidköping

Ny delägare och Vd i Lidköping

Hon har en bred kunskapsbas inom hotell- och restaurangbranschen vilket gör henne väl lämpad för den nya utmaningen. Hon har faktiskt själv i yngre dagar arbetat som servitris på hotellet.

6 december 2014,

Mikaela Grundström blir ny delägare och VD, från och med 1 januari att tar hon över driftansvaret på hela anläggningen – Stadshotellet i Lidköping.

- Stadshotellet har en anrik historia och är en viktig mötesplats för både Lidköpingsbor och hotellgäster. Verksamheten innefattar många områden som bl. a. hotell, restaurang, konferens och nöje vilket är unikt i Skaraborg. Det ska bli fantastiskt kul och inspirerande att tillsammans med personalen leda utvecklingen av verksamheten framåt, särskilt nu när jag får chansen att verka i min egen stad, säger Mikaela Grundström.

Hon har faktiskt själv i yngre dagar arbetat som servitris – bl a vid nyårsfester – på Stadshotellet.

Mikaela Grundström har varit verksam inom hotell- och restaurangbranschen hela sitt arbetsamma liv. Nu senast kommer hon från en tjänst som chef för affärsområdet ”Möten” på Next Skövde. Innan dess var hon vice VD på Knistad Herrgård i fyra år. Hon har arbetat som marknadschef på SK hotellkedja, som samordnare på Stockholm Restauranger och Wärdshus AB, som är ett av Stockholms största restaurangbolag med varumärken som bl.a. Stockholm Fisk, Ulla Winbladh, Sjöpaviljongen i portföljen. Mikaela har en bred kunskapsbas inom hotell och restaurang samt ett stort kontaktnät såväl lokalt som nationellt vilket gör henne väl lämpad för den nya utmaningen.

- Mikaela har de kompetenser och egenskaper som krävs för att utveckla Stadshotellet i Lidköping som hotell och mötesplats för lokala och tillresta gäster, dessutom ser jag en stor fördel i att hon känner starkt för Lidköping då hon är född och uppvuxen här, säger Zlatko Kavalic, VD i moderbolaget Bareho Gruppen AB.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.