Ny design på Freys Hotel - | Konferensvärlden
Freys Hotel
Freys Hotel
Freys Hotel
Freys Hotel
Mötesnytt > Ny design på Freys Hotel

Ny design på Freys Hotel

Hotell Nu har ytterligare fyra av mötesrummen på Freys Hotel och den gemensamma konferensloungen genomgått en förvandling, nya ombonade mattor för att skapa en lugn och harmonisk miljö, nya sköna möbler och unika detaljer som tillsammans ger goda möjligheter för framgångsrika möten för konferensgästerna.

28 september 2018,

Arbetet har genomförts i samarbete med Intero Interiör som är en nära samarbetspartner sedan många år. Denna gång med tanken att skapa mer eleganta mötesmiljöer. Då Freys har många stamgäster är det extra roligt att visa en ”ny sida” även om mötesrummen fortsatt ska vara individuella och unika.

Valet av möbler, mattor och inredningsdetaljer har varsamt gjorts för att förstärka det som är typiskt för Freys, det personliga. Vi valde att fokusera på komfort, flexibilitet, hållbarhet och miljö. De nya konferensstolarna kommer från svenska Gärsnäs som har flertalet miljöcertifikat. Detta är något som vi anser vara nog så viktigt och som en del i vårt miljöarbete. Vi vill att gästen ska bli glad och inspirerad av inredningen.

Läs mer om Freys Hotel på systersajten Konferensguiden.se, där vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp med konferens, möten och event.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.