Ny driftsdirektör för Clarion Collection Norge - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny driftsdirektör för Clarion Collection Norge

Ny driftsdirektör för Clarion Collection Norge

Hon har lång och bred erfarenhet från hotellbranschen, med start som kurs- och konferenschef därefter flera viktiga pre-openings- och hotelldirektörspositioner.

2 december 2014, uppdaterad: 4 december 2014

Tina Våtvik Olsen (39) blir ny driftsdirektör för Clarion Collection Norge. Hon började sin karriär i Nordic Choice Hotels som kurs- och konferenschef på Clarion Hotel Royal Christiania i Oslo. Tina gick därefter över till Comfort Hotels där hon har haft flera viktiga pre-openings- och hotelldirektörspositioner. Efter detta gick färden vidare till Quality Hotel 33 där hon var hotelldirektör och nu senast jobbade Tina som hotelldirektör för Clarion Hotel Bergen Airport.

- Jag är otroligt stolt och ödmjuk över att få fortsätta min resa inom Nordic Choice Hotels. Jag ser fram emot att få jobba med Clarion Collections hotellpärlor och inte minst de energiska medarbetarna i kedjan. Tillsammans med hotelldirektörerna ska vi fortsätta jobbet med att sätta Clarion Collection ännu tydligare på den norska hotellkartan, säger Tina Våtvik Olsen, ny driftsdirektör för Clarion Collection Norge.

- De flesta hotell i Norge håller hög standard och gästen förväntar sig det bästa. För oss är det därför viktigt att erbjuda gästerna en exceptionellt hög grad av personlig service. Detta är ett område som kommer att vara avgörande i framtiden och här ska vi fortsätta leverera bättre än våra konkurrenter, fortsätter Våtvik Olsen.

Hon ska nu ta tag i nya uppgifter och tillträder senast den 1:a mars 2015 som driftsdirektör för Clarion Collections 22 hotell i Norge.

- Med en så varierad och lång bakgrund från flera av kedjorna i Nordic Choice Hotels kommer Tina bidra med ekonomisk insikt, bred hotellerfarenhet, god kommunikationsförmåga och ett starkt fokus på resultat, gästerna och medarbetarna. Energi, mod och begeistring är viktiga värden för henne så hon är en perfekt företrädare för Nordic Choice. Vi ser fram emot att se henne leda Clarion Collections Norge-team, säger John Kristian Stubban, kedjedirektör för Clarion Collection som är en del i hotellkedjan Nordic Choice Hotels.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.