Ny driftsdirektör till Clarion Hotel Sverige - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny driftsdirektör till Clarion Hotel Sverige

Ny driftsdirektör till Clarion Hotel Sverige

Han har ett långt förflutet inom hotellkedjan Clarion Hotel och har haft olika roller under närmare 10 år.

9 december 2014,

Med start den 1 januari 2015 axlar Mats-Erik Lidström ansvaret för samtliga Clarions hotell på den svenska marknaden. Närmast kommer Mats-Erik från rollen som VD och hotelldirektör för Stockholms största hotell Clarion Hotel Sign.

- Det känns fantastiskt att få sprida Mats-Eriks otroliga kompetens och engagemang i hela vår verksamhet i Sverige och är därför oerhört glad över att vi lyckats locka honom från Clarion Hotel Sign till att bli vår driftsdirektör. Mats-Erik har en svårslagen erfarenhet med sig som kommer vara värdefull när vi de kommande åren fortsätter vår offensiva expansion, säger Henrik Berghult, kedjedirektör för Clarion Hotel i Norden.

- Jag är otroligt förväntansfull att få hoppa på den här nya utmaningen. Jag går från ett drömjobb till ett annat och är nu fullt inställd på att tillsammans med Clarions övriga ledning och fantastiska hotelldirektörer utveckla Clarions verksamhet både vad gäller gästupplevelsen och antalet hotell i Sverige, säger tillträdande driftsdirektören för Clarion Hotel i Sverige Mats-Erik Lidström.

Mats-Erik började sin karriär som Food & Beverage Manager för Clarion Stockholm och har därefter fortsatt i olika roller som Operations Manager och nu senast som hotelldirektör för Clarion Hotel Sign. Han har också varit högst delaktig i utvecklingen av många av Clarions koncept som Livingroom och Kitchen & Table/American Table.

Clarion Hotel tillhör hotellkoncernen Nordic Choice Hotels. Mer information om Clarion Hotel www.choice.se/clarionSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.