Ny Food & Beverage Manager och hotellchef på Nordic Light Hotel
Den 1 januari 2011 tillträdde Andreas Cavallius som ny Food & Beverage Manager och Fredric Svanell som ny Hotellchef på Nordic Light Hotel i Stockholm.
10 januari 2011, uppdaterad: 28 maj 2013
Nordic Light Hotel har 175 hotellrum, 15 möteslokaler och en stor eventverksamhet samt Light Bar & Lounge med bar, klubbar, restaurang och vinkällare med en stor samling av amerikanska viner. Hotellet är sedan öppningen 2001 medlem i Design Hotels.
Den 1 januari tillsätts den nya driftsledningen med:
Andreas Cavallius – ny Food & Beverage Manager Nordic Light Hotel
Andreas har en gedigen erfarenhet från F&B verksamhet både i Sverige men främst internationellt. Han har de senaste åren arbetat utomlands med flera F&B positioner bl.a. på hotell i Sydostasien och inom Raffles i Förenade Arabemiraten. Andreas kommer att ansvara för all F&B-verksamhet inklusive köket på Nordic Light Hotel.
Fredric Svanell – ny Hotellchef Nordic Light Hotel
Fredric Svanell kommer närmast från en tjänst som Receptionschef på hotellet och har arbetat i företaget i 3,5 år. Fredric kommer att arbeta med övergripande ansvar för driften av reception, möten och housekeeping.
– Dessa två killar kommer att fortsätta driva den härliga känslan och atmosfären på Nordic Light Hotel. Andreas är en sann serviceprofil och det känns mycket spännande att få med honom i teamet med all hans erfarenhet, inte minst internationellt, säger Satu Andersson, VD Nordic Light Hotel och Nordic Sea Hotel.
– Det känns också oerhört roligt att få se en uppskattad och driftig kollega som Fredric med fantastiska resultat och ett starkt engagemang fortsätta vidare till denna attraktiva roll. Jag ser fram emot att få se dem ”in action” och önskar dem stort lycka till! fortsätter Satu Andersson.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.