Ny försäkring ger företag skydd mot konferenshaveri - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny försäkring ger företag skydd mot konferenshaveri

Ny försäkring ger företag skydd mot konferenshaveri

Sedan tidigare har man som privatperson kunnat köpa avbeställningsförsäkringar för resor. Nu kan företag och organisationer trygga sina konferenser med en generös avbeställningsförsäkring som gör att företaget kan skydda sig från oönskade kostnader vid inställd konferens.

1 februari 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

JFFI avbeställningsförsäkring i Norden är först ut med en produkt som nu gör det möjligt för företag och organisationer att skydda sig mot tillfällen där konferensen inte har gått att genomföra. (vid giltigt försäkringsfall)

– Vem vill egentligen betala för en utebliven konferens? Det är inte ovanligt att nyckelpersoner som har direkt påverkan på konferensens genomförande blir sjuka eller att det råder problem med tåg eller flyg som kan få tråkiga ekonomiska följder för en utebliven konferens, menar Pelle Isroth som är grundare och kundansvarig på JFFI avbeställningsförsäkring i Norden.

Försäkringen ersätter även i de fall där material för konferensens genomförande har uteblivit. Med avbeställningsförsäkringen hoppas nu JFFI AB att kunna fungera som ”olja i maskineriet” mellan kunder och utförare av konferenser.

– Vår försäkring är något som både konferenskunder och konferensanläggningar tjänar på. Företag slipper riskera att stå med kostnader för en outnyttjad konferens och konferensanläggningar kan genom vår försäkring driva sin affär och säkerställa goda kundrelationer och slipper ställa sina kunder i kylan om något skulle gå fel, avslutar Pelle Isroth.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.