Ny hotelldirektör på First Hotel Grand i Falun - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny hotelldirektör på First Hotel Grand i Falun

Ny hotelldirektör på First Hotel Grand i Falun

Lise Elmquist efterträder idag Åsa Svedjetun som Hotelldirektör för First Hotel Grand i Falun. Lise Elmquist, som är född och uppväxt i Falun, har 15 års erfarenhet från hotellbranschen och kommer närmast från Green hotell i Tällberg.

25 januari 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

– Vi är glada att över att Lise med sin gedigna erfarenhet från hotellbranschen vill leda verksamheten på First Hotel Grand i Falun. Vi är övertygade om att hon kommer att förvalta och utveckla Grands position som det självklara valet i Falun när det gäller såväl övernattningar som konferenser, säger Richard Svartvik, regiondirektör för First Hotels i Sverige.

Lise Elmquist, som är född och uppväxt i Falun, har 15 års erfarenhet från hotellbranschen. Hon kommer närmast från Green Hotel i Tällberg. Dessförinnan har hon arbetet bland annat på Häringe Slott och Freys Hotell, båda i Stockholm.

– Det är jätteinspirerande att jobba med en hotellkedja som First Hotels med en mycket god central styrning och fokus på gästupplevelsen. Vi renoverar för tillfället flera rum och planerar dessutom för en ny restaurang. Detta tillsammans med serviceinriktad personal bidrar till vårt mål att ta marknadsandelar, inte minst på den lokala marknaden för konferenser, säger Lise Elmquist.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.