Ny hotelldirektör på Hotel Continental Sweden Hotels - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny hotelldirektör på Hotel Continental Sweden Hotels

Ny hotelldirektör på Hotel Continental Sweden Hotels

På nya platser Hotel Continental Sweden Hotels i Halmstad har anställt Petra Schollin Löfbom som hotelldirektör. Ägarna Jeanette Nerman och Jenny Bänsch Larsson lämnar efter 23 år över rodret till Petra som kommer att vara driftsansvarig för hela anläggningen.

4 juni 2015, uppdaterad: 4 juni 2015

Petra Schollin Löfbom är ny hotelldirektör på Hotel Continental Sweden Hotels. Petra har mångårig erfarenhet inom hotellbranschen och har arbetat både på mindre och större hotell med tillhörighet i olika hotellkedjor, senast som VD på ett hotell i Halmstad.

Petras uppdrag är att utveckla Hotel Continental, öka beläggningen och skapa en naturlig samlingsplats för Halmstadborna. Dessutom kommer hon att lägga stor vikt vid Relax & Spa som till hösten får en nytändning.

- Jag är mycket glad över möjligheten att få arbeta med Hotel Continental och den fortsatta utvecklingen av såväl hotell- som spaverksamhet. Hotellet har ett välförtjänt gott rykte eftersom Jenny och Jeanette under 23 år ständigt förbättrat och förädlat hotellet som idag är ett hotell med personlig stil och omtanke om gästerna. Jag hoppas kunna bidra till att ännu fler får upp ögonen för denna hotellpärla i Östra Förstaden, säger Petra.

Jeanette Nerman och Jenny Bänsch Larsson, ägare till Hotel Continental Sweden Hotels, är mycket glada över rekryteringen av Petra. – Hon har en gedigen hotellerfarenhet och hög servicekänsla. Lägg därtill att Petra är omtyckt och respekterad i Halmstad näringsliv. Petra är starkt engagerad i frågor som rör Halmstad som destination och jobbar hårt för att sätta Halmstad på kartan – vilket glädjer oss mycket, säger Jeanette & Jenny.

Petra tillträder tjänsten 2 juni 2015.

Taggar/Etiketter
Hotell  Sweden Hotels  Västkusten  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.