Ny hotelldirektör på Söderköpings Brunn - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny hotelldirektör på Söderköpings Brunn

Ny hotelldirektör på Söderköpings Brunn

På nya platser Markus Höglund har tillträtt tjänsten som hotelldirektör på Söderköpings Brunn. Markus lämnar sin tidigare tjänst som marknadschef på Vadstena Klosterhotel för att möta nya utmaningar på anrika Söderköpings Brunn.

4 september 2015,

Söderköpings Brunn är landets näst äldsta företag. Det grundades på 1100-talet, kurhotellet har anor från sent 1700-tal och redan under tidigt 1800-tal kunde man besöka Söderköpings Brunn för att kurera sig med Dr Olof Lagbergs kallvattenkurer. Idag erbjuder anläggningen en komplett verksamhet för både privat- och konferensgäster med en spaavdelning som erbjuder betydligt mer njutning än bara kalla bad.

Verksamheten på Söderköpings Brunn har sedan 40 år tillbaka ägts av Stig och Gunn Ekblad som nu succesivt kommer att dra sig tillbaka för att låta Markus ta över ansvaret för verksamhetens samtliga områden.

– Jag kommer både förvalta det fina som Stig och Gunn har byggt upp med många nöjda gäster genom åren och i framtiden kommer vi utveckla alla våra områden både inom SPA, konferens och fest. Vi kommer bland annat inleda ett samarbete med Elisabeth Johansson för att utveckla kök och menyer, säger Markus Höglund ny hotelldirektör Söderköpings Brunn.

Elisabeth Johansson är kock och konditor i grunden, hon är också utbildad stylist och dekoratör tillika kokboksförfattare. Till meriterna hör OS-guld, OS-silver i Culinary Olympic games och Elisabeth är den enda i Sverige som suttit i juryn för både Årets kock och Årets konditor, vilket hon gjort åtta år i rad.

Taggar/Etiketter
Hotell  Konferens  Spa  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.