Ny köksmästare på Djuret
Mikael Einarsson, som senast varit köksmästare på Skebo Herrgård i Roslagen, är ny köksmästare på restaurangtrion Djuret, Leijontornet 12 x 8 och Svinet.
30 maj 2011, uppdaterad: 28 maj 2013
Mikael kommer senast ifrån Skebo Herrgård där han var köksmästare och har tidigare bland annat jobbat på Philip Howard´s två-stjärniga restaurang The Square i London, varit krögare och kökschef på Carl Michael samt varit Sous Chef på det forna Pontus in The Green House. Mikaels matstil är ren och varm och som han säger: ”Mat ska smaka hela vägen och inte bara se bra ut. Visst äter man med ögat men maten måste väl ändå vara god och varm”.
Mikaels första meny, med kalvtema, har premiär idag.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.