Ny köksmästare på Görvälns Slott
Görvälns Slott i Järfälla förstärker sitt kök med en ny ung och ambitiös köksmästare med erfarenhet från flera välkända krogar i Stockholm.
17 augusti 2011, uppdaterad: 28 maj 2013
Robert Hedman, 33 år, kommer närmast från Görvälns Slotts systeranläggning Hufvudsta Gård Mat & Möten i Solna. Tidigare har han arbetat på bland annat på Lydmar Hotel, Vassa Eggen och Lux Stockholm. Robert gillar att laga klassisk mat i modern tappning. Råvaror från närområdet kommer att spela en stor roll i det framtida köket. Robert älskar mat och har det senaste året varit finalist i Årets Kock och vunnit Noreskocken.
Under hösten kommer ni att kunna avnjuta Robert och hans kollegors mat 6 dagar i veckan, på fredagar i form av Casual Friday och lördagar komponeras avsmakningsmenyar som varieras efter årstid.
Förnyelsen i köket ett ett av stegen för att förverkliga visionen om Görvälns Slott - "En Frizon För Njutning"
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.