Ny köksmästare till Blue Hotel
Magnus Björck har tillträtt som köksmästare på Blue Hotel på Lidingö. Han kommer med sin gedigna bakgrund att vara en viktig del i den fortsatta utvecklingen av hotellets restaurangkoncept.
22 februari 2012, uppdaterad: 28 maj 2013
Magnus Björck var tidigare delägare och köksmästare på den prestigefyllda italienska restaurangen Per Lei vid Stureplan.
– Jag brinner för bra råvaror, närproducerat och har en förkärlek för den italienska maten. Blue Hotel är känt för sin goda, vällagade mat och jag vill förfina och utveckla den ytterligare och sätta min egen personliga prägel på den, säger Magnus Björck.
– Vi är glada över att Magnus ska börja hos oss. Hans matfilosofi, att använda närproducerat och bra råvaror, är helt i enlighet med Blue Hotels inriktning och vi är mycket imponerade av den moderna italienska mat han serverade på Per Lei och även av restaurangens omnämnande i White Guide, säger Per Söder, VD på Blue Hotel.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.