Ny köksmästare till Blue Hotel - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny köksmästare till Blue Hotel

Ny köksmästare till Blue Hotel

Magnus Björck har tillträtt som köksmästare på Blue Hotel på Lidingö. Han kommer med sin gedigna bakgrund att vara en viktig del i den fortsatta utvecklingen av hotellets restaurangkoncept.

22 februari 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

Magnus Björck var tidigare delägare och köksmästare på den prestigefyllda italienska restaurangen Per Lei vid Stureplan.
– Jag brinner för bra råvaror, närproducerat och har en förkärlek för den italienska maten. Blue Hotel är känt för sin goda, vällagade mat och jag vill förfina och utveckla den ytterligare och sätta min egen personliga prägel på den, säger Magnus Björck.

– Vi är glada över att Magnus ska börja hos oss. Hans matfilosofi, att använda närproducerat och bra råvaror, är helt i enlighet med Blue Hotels inriktning och vi är mycket imponerade av den moderna italienska mat han serverade på Per Lei och även av restaurangens omnämnande i White Guide, säger Per Söder, VD på Blue Hotel.



Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.