Ny marknadschef på Svenska Möten - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny marknadschef på Svenska Möten

Ny marknadschef på Svenska Möten

”Min viktigaste utmaning blir att få mötesbokaren att veta vad vi står för och vad vi kan leverera”. Det säger Svenska Mötens nya marknadschef Lena Andersson.

9 december 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Lena Andersson tar över som ny marknadschef för Svenska Möten. Med sig in i mötesbranschen tar hon 20-årig kommunikationserfarenhet från bland andra American Express, Skandia och Tele2. På Tele2 var hon bland annat med och skapade succékampanjen fåret Frank.
– Under mina sju år på Tele2 var jag med om en enorm utvecklingsresa för mobil kommunikation. Det var väldigt roligt och en oerhörd intensitet, säger Lena Andersson.
– Det är vitt skilda branscher men det viktiga för mig är att arbeta inom en organisation där det finns ett starkt driv och ett trovärdigt varumärke att jobba med. Jag tror verkligen på Svenska Möten, produkten och erbjudandet.

Mötesbranschen känner Lena Andersson endast som kund vilket ger henne ett viktigt utifrånperspektiv.
– Jag har själv bokat konferenser på mina tidigare arbetsplatser och vet hur mycket tid det kan ta och att det är svårt att veta vad man får. Därför ser jag det som en spännande utmaning att sprida Svenska Mötens varumärke. Att hitta nya målgrupper och med olika medel öka kännedomen om våra tjänster som förenklar mötesbokningen och alla högkvalitativa medlemsanläggningar, säger Lena Andersson.

Tidigare marknadschefen Christian Giertta fortsätter inom Svenska Möten som utvecklingschef.
– Det är oerhört nyttigt för oss att föra in Lenas renodlade kundperspektiv i verksamheten. När rodret för marknadsavdelningen nu lämnas till Lena har vi förstärkt våra resurser och samtidigt skapat utrymme för att utveckla nya affärsområden. Medlemsstrategi, kvalitetssäkring och miljöarbete är några av de områden som jag ser som mina viktigaste utmaningar inför framtiden, säger Christian Giertta.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.