Ny nordisk PR- & Kommunikationsdirektör på Rezidor Hotel Group - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny nordisk PR- & Kommunikationsdirektör på Rezidor Hotel Group

Ny nordisk PR- & Kommunikationsdirektör på Rezidor Hotel Group

På nya platser Rezidor Hotel Group har utsett Alexandra Lilja Lindvik till ny PR- och kommunikationsdirektör i Norden. Alexandra blir därmed ansvarig för samtliga PR- och kommunikationsinsatser vid gruppens totalt 60 hotell och 15 000 rum i Norge, Sverige, Finland och Island. Hon startar idag den 11 maj 2015.

11 maj 2015, uppdaterad: 29 maj 2015

Alexandra kommer senast från Burson-Marsteller, ett ledande globalt kommunikationsföretag, där hon sedan 2009 har arbetat med strategisk PR- och kommunikationsrådgivning åt en rad företag och organisationer, bland annat flera skandinaviska hotellkedjor. Hon har stor erfarenhet från att utveckla och implementera integrerade kommunikations- och marknadskampanjer. Flera av de kampanjer som Alexandra har arbetat med har erhållit internationella priser för dokumenterade effekter.  

– Vi är glada över att välkomna ett så erfaret och resultatorienterat kommunikationsproffs till Norden, som är en extremt viktig marknad för Rezidor. Rezidor är den största internationella hotellkoncernen i Norden, och våra varumärken fortsätter att vara våra kunders förstaval. Vårt skandinaviska arv kombinerat med en stark global portfolio om 70+ marknader över hela EMEA ger oss en unik position i Norden. Vi har anställt Lindvik för att fortsätta stärka vår ledande position, samt för att fortsätta bygga vår varumärkeskännedom och kundlojalitet, säger Tom Flanagan, Area Vice President Nordics på Rezidor Hotel Group.

Alexandra Lindvik kommer från Norge. Hon har en masterexamen i sociologi från Oslo Universitet, med inriktning retorik och media, samt en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Olso University College. Lindvik tar plats i Rezidors nordiska ledningsgrupp.

– Det ska bli jättespännande att börja jobba för ett av världens mest etiska hotellföretag. Jag ser fram emot att samarbeta med de duktiga hotellcheferna och visa upp alla våra imponerande hotell samt att arbeta tillsammans med alla kollegor som i linje med servicefilosofin ”Yes I Can!” alltid ger gästerna förstklassig service, säger Alexandra Lilja Lindvik.

Taggar/Etiketter
Rezidor Hotel Group  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.