Ny onlinebokning för hotell - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny onlinebokning för hotell

Ny onlinebokning för hotell

MICROS Nordic och eDream Hotels samarbetar kring en ny bokningsmotor för hotell på den nordiska marknaden. Syftet är att erbjuda användaren avancerad funktionalitet samt en enkel och tillfredställande bokningsupplevelse.

23 mars 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

Över 38 procent av alla resor och resetjänster i Norden och Västeuropa såldes på nätet 2011. Andelen hotellbokningar på nätet växer snabbt och de flesta bokningarna kommer via reseportaler.

Stora reseportaler med avancerade funktioner och aggressiv marknadsföring har fått kunderna att köpa online. Kunden söker enkla och snabba bokningslösningar och det är mycket viktigt att hotell kan erbjuda samma typ av bokningsmiljö på sin egen hemsida. En bra bokningsmotor levererar ökad direktförsäljning samt gör hotellet mindre beroende av utomstående reseportaler.

Micros Nordic och eDream Hotels erbjuder hotell en online bokningsmotor för deras egna hemsidor. eDream Hotels BOOKING™ möjliggör automatisk uppdatering av priser, tillgänglighet, bokningar och avbokningar.

– Vår bokningsmotor har utvecklats med hänsyn till kundens beteende vid bokning på hotellets egen hemsida. eDream BOOKING™ finns i flera designversioner. Dessutom erbjuder systemet funktioner som presenterar rum och tilläggstjänster på ett attraktivt sätt. Alla språk som hotellets hemsida erbjuder finns programmerade även i bokningsmotorn. Kunden kan betala sina bokningar samt få en omedelbar bekräftelse via e-mail och SMS. Hotell kan bevaka trafiken till bokningsmotorn genom rapporter som är anpassade till Google Analytics, säger Marko Männimets, VD för eDream Hotels.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

1
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.