Ny ordförande i mötesnätverk - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny ordförande i mötesnätverk

Ny ordförande i mötesnätverk

Under Nationella Nätverk för Convention Bureauers årsmöte på Gotland har Pernilla Körberg Törnqvist valt till ny ordförande.

16 september 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Pernilla Körberg Törnqvist, Örebro Convention Bureau, blir ordförande under kommande året och kommer i sin tur att avlösas av Anna Lindström, Uppsala Convention Bureau.
– Jag känner mig oerhört hedrad och glad över förtroendet och kommer att göra mitt bästa för att nätverket ska ge fortsatt affärsnytta och kompetensutveckling, säger Pernilla. Vi kommer nu att gå in i en ny fas där fokus under det närmaste året kommer att ligga på arbetet med att skapa en gemensam databas för svenska möten. Vi kommer även att samverka kring hur man på ett bättre sätt får ut värdefull och relevant statistik för vad möten genererar, både vad gäller beläggning men också omsättningsmässigt.

– Att professionella Convention Bureauer spelar en allt större roll för att nå en topprankning som mötesnation råder det ingen tvekan om. Gör man dessutom som här i Sverige – 16 orter som samverkar strategiskt – ja då ökar chansen dramatiskt för den där toppositionen och man blir man faktiskt världsunik. Det ger oss en enorm styrka, säger Martin Theorin, Luleå Convention Bureau och avgående ordförande i nätverket. Vi har lyckats oerhört väl med att samla oss och att lyfta fram vikten av mötesindustrin och hur den verkligen ger effekter på våra orter och hela Sverige genom ökad tillväxt.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.