Ny restaurang på Clarion Hotel Stockholm - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny restaurang på Clarion Hotel Stockholm

Ny restaurang på Clarion Hotel Stockholm

Nu har Minami, en ny asiatisk restaurang på Clarion Hotel Stockholm öppnat för hotellgäster, söderbor och allmänhet. Restaurangen erbjuder äkta Asian Fusion med de främsta favoriträtterna från Japan, Korea, Thailand och Indien.

8 september 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Minami betyder söder på japanska. Clarion Hotel Stockholm har skapat söders nya restaurang där dofter, smaker och intryck från Asien blandas. Restaurangchef är Maria Bramer som driver restaurangen tillsammans med kökschefen Tomas Bengtsson. Till sin hjälp har de bland andra sushikocken Jocke Lindblom samt Sous-kocken Sodhi Harminder från Indien.
– Hotellbarer och hotellrestauranger har blivit en alltmer naturlig mötesplats för alla, inte bara för hotellgäster. Vi kan stolt visa upp en prisvärd äkta asiatisk restaurang med maten och kvalitén i fokus i en avslappnad miljö där man trivs att vara. Målet är att erbjuda en matupplevelse som är så attraktiv att alla gäster vill återkomma, säger Marcus Majewski, hotelldirektör på Clarion Hotel.

Restaurangen ligger inhyst på Clarion Hotel Stockholm på Söder i Stockholm. Minami har en urban och modern känsla med utsikt över Nynäsvägen, Gullmarsplan och Globen. Inredningen är stilren med bland annat en gigantisk väggbonad av den kände konstnären Jockum Nordström.
– För oss står råvarorna och gästernas upplevelser givetvis i fokus. Därför kommer vi att implementera live-recensioner, direkt eller där gästerna skriver kommentarer och feedback på block som sedan scannas och läggs ut på vår hemsida. Vi kommer också att erbjuda bilder på gästerna och middagssällskapet tillsammans med kvittot, avslutar Marcus Majewski.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.