Ny VD för Bergendal Meetings - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny VD för Bergendal Meetings

Ny VD för Bergendal Meetings

– Jag känner mig hedrad över att få fortsätta leda den positiva utvecklingen som Bergendal har haft över åren, säger Key Dolk, som efterträder Carin Skoglund som går i pension efter 23 år som VD för Bergendal Meetings.

10 juni 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

– Bergendal är en härlig mötesplats med närhet både till Arlanda och till Stockholm, säger Key. På Bergendal möter sekelskiftesatmosfären i herrgården stora effektiva och öppna ytor i modern miljö som ger anläggningen dess karaktär. Dessutom har Bergendal en profil som det goda företaget som tar ett utpräglat miljö- och säkerhetsansvar samt engagerar sig i sociala och kulturella frågor. Dessa frågor ligger mig varmt om hjärtat. Det är en framgångsfaktor för ett företag att engagera sig i sin omvärld, avslutar Key.

Key har en gedigen erfarenhet från branschen och kommer närmast från en tjänst som platschef för Näsby Slott där hon även arbetat med Skogshem & Wijk Meetings Event samt Lovik. Dessförinnan ansvarade hon för Best Western Wallin Hotel.

Key efterträder Carin Skoglund, en stark profil i konferensbranschen som nu går i pension efter 23 framgångsrika år som VD för Bergendal Meetings. Carin Skoglund har skapat och lett utvecklingen av Bergendal från facklig kursgård till en idag modern och välrenommerad mötesplats för alla slags möten och konferenser.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.