Ny vd för Uppsala Konsert & Kongress - | Konferensvärlden
Foto: Robert Blombäck
Mötesnytt > Ny vd för Uppsala Konsert & Kongress

Ny vd för Uppsala Konsert & Kongress

På nya platser Efter en lång rekryteringsprocess meddelar Uppsala Konsert & Kongress att Lena Åberg Frisk blir deras nya vd. Lena Åberg Frisk har en gedigen erfarenhet av kultur- och musikvärlden. Hon har en lång bakgrund som ledare inom konsert-, event- och restaurangverksamhet i Malmö och Stockholm. Lena Åberg Frisk är idag vd på Fasching, Skandinaviens största jazzklubb, samt för Stockholm Jazz Festival. Festivalen som de senaste åren växt från 12 000 besökare till höstens publikrekord på dryga 21 000.

12 februari 2015, uppdaterad: 2 juni 2015

– Vi är oerhört glada över att kunna anställa Lena Åberg Frisk som vd för bolaget. Hon är en inspirerande ledare och har det kunnande som krävs för att lyfta och utveckla verksamheten ytterligare. Lena har dessutom sina rötter här i Uppsala och delar vår kärlek till regionen, säger styrelsens ordförande Lena Hartwig.

Sedan invigningen 2007 har Uppsala Konsert & Kongress etablerat sig som ett av landets största hus för konserter och event med över 600 000 årliga besök, varav 100 000 avser konserter. Det starka konsertprogrammet med cirka 200 konserter årligen har gett respekt långt utanför landets gränser. Under 2014 blev Uppsala Konsert & Kongress utsedd till en av världens bästa kongressanläggningar av internationella branschorganisationen AIPC.

Lena Åberg Frisk kommer att tillträda som vd för Uppsala konsert & kongress efter sommaren. Hon behåller parallellt sitt uppdrag som vd för Jazzfestivalen året ut.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.