Ny VD på Nösund Havshotell i Orust - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny VD på Nösund Havshotell i Orust

Ny VD på Nösund Havshotell i Orust

På nya platser Det personliga och vackert belägna saltvattenspat Nösundhavshotell på Orust har fått ny VD. Det är Lars Olemyr som har handplockats för uppdraget. Lars kommer närmast från Nordic Choice Hotels där han har jobbat som sales manager och pre-opening på Clarion Post, men också som Försäljnings- & marknadschef på Stenungsbaden Yacht club.

4 oktober 2017, uppdaterad: 4 oktober 2017

Lars har även byggt, öppnat och drivit två hotell i Serre Chevalier och Chamonix i Franska alperna. Han har gått utbildningar i Schweiz och innehar bland annat en magister examen vid University of Surrey utanför London.

- Nösundhavshotell är en unik anläggning som kräver en unik chef. Det är därför oerhört roligt att få välkomna Lars Olemyr till Orust och ansvaret att driva vårt hotell här på Nösund. Lars har en fantastik personlighet som tillsammans med vår personal kommer ta hotellet till nya höjder. Lars breda bakgrund och erfarenheter kommer att komma väl till användning i den fortsatta utvecklingen av anläggningen, säger Dan Lind ägare till Nösund Havshotell.  

- Som VD är siktet inställt på att tillsammans med hotellets personal sätta fokus på den unika upplevelse gästerna får vid ett besök på hotellet och medverka till att hela området kring Nösund utvecklas till en spännande och underhållande destination. Planerna för både hotellet och området är stora så det känns väldigt inspirerande att jag fått förtroendet att vara med i detta arbete, säger Lars Olemyr nytillträdd VD.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.