Ny VD till Summit Konferens & Event - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny VD till Summit Konferens & Event

Ny VD till Summit Konferens & Event

Patrik Åström blir ny VD för Summit Konferens & Event from den 1 september. Patrik är sedan tidigare medlem i bolagets styrelse och tar nu över VD-rollen från Cissi Meltzer som lämnar bolaget efter 7 år.

1 oktober 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Patrik Åström har lång erfarenhet från mötesbranschen och kommer senast från rollen som Driftsdirektör på Clarion Hotel/Choice Hotels, där han ansvarade för Clarion Hotel i Sverige och Danmark.

– Det ska bli väldigt kul och spännande att vara med att skapa ett betydligt större och mer tydligt Summit, och att göra detta tillsammans med ägaren och entreprenören Agneta Trygg. Vi vill att Summit ska vara det företaget som driver utvecklingen av möten, av alla dess slag, inte bara i Stockholm utan även i övriga Norden, säger Patrik Åström.

– Roligt, jag är glad och stolt att Patrik vill vara med mig och Summit på fortsättningen av vår resa. Jag har drivit bolaget i 10 år och nu är det dags för mig och för företaget att ta nästa kliv i vår utveckling. Patrik är definitivt den killen jag vill göra det med. Vi fortsätter vara "coolaste stället i stan", säger Agneta Trygg, ägare av Summit Konferens och Event.

Summit Konferens och Event är ett av Stockholms största privatägda mötesföretag och driver idag tre mötesanläggningar i Stockholm. Bolagets ambition är att öppna minst en ny anläggning om året de kommande 3-5 åren.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.