Nya deluxerum på Krägga - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nya deluxerum på Krägga

Nya deluxerum på Krägga

c/o Krägga Herrgård utanför Stockholm har fått tre nya deluxerum, dedikerade till våra största filmikoner: Greta Garbo, Ingrid Bergman och Ingmar Bergman.

22 mars 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

De nya hotellrummen hyllar tre av våra allra mest berömda svenskar. I design av Nadia Tolstoy har rummen noggrant utarbetats för att spegla våra storheter.

När ägaren till Häringe Slott, Axel Wenner-Gren, tog emot den skygga Greta Garbo önskade hon sig ett rum utan hörn. Hon gillade nämligen inte räta vinklar. På Krägga Herrgård hyllar vi Greta med ett rum fyllt av rundade möbler och detaljer. Rummet har också guld, lyxiga tyger och andra inredningsdetaljer vi tror att hon skulle ha gillat.

Ingrid Bergman, vars liv kantades av både fängslande rollprestationer och skandaler, har fått ett rum som speglar hennes grace och stolthet. Detta rum är inspirerat av hennes filmgarderob, främst de stilbildande rollkostymerna i ’Casablanca’ och den vackra silverrustningen i ’Jeanne d’Arc’.

Ingmar Bergmans rum är inspirerat av hans favoritplats, Fårö. Uttryck är hämtat från Fårös karga charm och inspirerat av rekvisita från Bergmans filmer. Vid auktioneringen av hans tillhörigheter, räddades bilder av det nattliga klotter som Bergman utsmyckade sitt nattduksbord med. Det mönstret har nu tryckts upp på brickorna bredvid sängarna i rummet.

c/o Krägga Herrgård ligger 40 minuter norr om Stockholm. Här finns 47 hotellrum, konferensrum och en festlokal för 300 personer.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.