Nya joggingrundor för Elite-gäster - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nya joggingrundor för Elite-gäster

Nya joggingrundor för Elite-gäster

Löplabbet har hjälpt Elite Hotels att ta fram lämpliga joggingrundor med start direkt utanför hotelldörren. Samtliga hotell i kedjan har försetts med lokala löparkartor där Löplabbets slingor finns utmärkta. Det gör det enkelt att ta en joggingtur på resan, även för den som besöker en stad för första gången.

13 juni 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Löplabbet har tagit fram två olika slingor för varje hotell på 2,5 respektive 5 kilometer – perfekt för att planera arbetsdagen under en tidig morgonrunda, eller rensa huvudet med en avslappnande kvällsjogg efter en dag med konferenspass. Löparslingorna finns tydligt markerade på de kartor som väntar gästerna på hotellrummen.
– Det här är ett utmärkt initiativ av Elite Hotels. Löplabbet vill alltid underlätta att en joggingtur blir av, även för den som är på resande fot. En löprunda på morgonen gör till exempel att du får en ökad tillförsel av syre och frigör endorfiner som håller hjärnan alert och får dig att känna dig energisk under dagen, säger Tom Kellheim, vd Löplabbet.

– Vi vill att våra gäster ska trivas och må bra när de besöker våra hotell. Därför känns det väldigt roligt att vara den första svenska hotellkedjan som erbjuder våra gäster en skräddarsydd joggingrunda, särskilt framtagen av Löplabbet som verkligen kan löpning, säger Bicky Chakraborty, vd och ägare av Elite Hotels.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.