Nya konceptet Hotel With i Stockholm öppnar 106 nya hotellrum - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nya konceptet Hotel With i Stockholm öppnar 106 nya hotellrum

Nya konceptet Hotel With i Stockholm öppnar 106 nya hotellrum

Nyöppnat Till 30 000 kvadratmeder hållbarhetsklassade kontorsytor på Sveavägen 44 har nu alla hyresgäster flyttat in. På taket finns en hötorgsstor takpark, som tillfört Stockholm 30 nya biologiska växt- och insektsarter. Men inte nog med det: Nu ska Stockholm få ett ytterligare hotell. Hotellet får sin entré i gatuplan.

22 maj 2015, uppdaterad: 29 maj 2015

I Diligentias kvarter Sveavägen 44 finns förutom kontorshyresgäster också kändisfrisören Corinne & Friends, Urban deli och Miss Clara, som är ett exklusivt hotell i Nobiskoncernen. Miss Clara kommer från och med hösten att få en hotellgranne i Hotel With, som öppnar drygt hundra nya rum i fastighetens nedre försäljningsytor. Hotellens målgrupper skiljer sig dock avsevärt. Till boutique-hotellet Miss Clara söker sig affärsresenärer. Hotel With, som vill attrahera urbana medvetna livsnjutare, kommer att hålla över normal standard, men ändå vara snäppet billigare än konkurrenterna.

Urban Deli finns redan i Sveavägen 44-kvarteret med lunchrestaurang och café. Framöver kommer man även att färdigställa en restaurang och en saluhall. Det är också Urban Deli som kommer att operativt drifta det nya hotellet:

- Hotel With är det första hotell vi har förmånen att få jobba med. Vi har länge velat ge oss in på detta spår, och vårt helhetskoncept på Sveavägen 44 känns klockrent. Det personliga och urbana hotellet kommer att ha drygt hundra nya rum för gäster inom en kategori som jag kan se har blivit bortglömd av stockholmshotellen i övrigt. Den som bokar rum hos oss kan förvänta sig väldesignade rum till bekväma priser i kombination med en livlig mix av mat, dryck och skönt häng, säger Jesper Weidlitz, konceptutvecklare på Urban Deli.

Hotellrummen byggs och färdigställs av ALMACO, ett företag som är inredningsspecialister för både kryssningsfartyg och på land. Hotellrummen fraktas sedan hit i helt färdigt skick. De förs med precision in i fastigheten. Ett tjugotal kommer också att byggas på plats. Därefter sammanfogas alla rum och korridorer och bildar tillsammans Stockholms nya Hotel With. Det hela är en ovanlig process inom fastighetsbranschen.

- Vi levererar 84 färdiga rum samt bygger 22 på plats, säger Sebastian Lagerlöf på ALMACO. Dessutom levererar vi inredning som mattor, sängar, TV och accessoarer till det nya hotellet. Vanligen ser vi kryssningsfartyg bland våra kunder, så det var väldigt kreativt av Diligentia att fundera ut denna typ av lösning för ett hotell mitt i Stockholm city, avslutar Lagerlöf.

Taggar/Etiketter
Hotell  Konferens  Stockholm  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.