Nya medlemmar till hotellkedjan Sweden Hotels - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nya medlemmar till hotellkedjan Sweden Hotels

Nya medlemmar till hotellkedjan Sweden Hotels

Det fyrstjärniga Hotell Lumber & Karle i Kvänum, Skaraborg, är nya medlemmar i Sweden Hotels. Hotellet, som firar i år 10-årsjubileum, erbjuder 44 fräscha hotellrum med stor matsal, plats för upp till 100 deltagare i event- och konferensverksamheten.

6 november 2014, uppdaterad: 6 november 2014

Där  kan gäster koppla av i ett fint spa och utmana vänner och kolleger i den egna bowlinghallen med 8 banor. Hotellet är sedan ett par veckor medlemmar i hotellkedjan Sweden Hotels.

- Det är ett fantastiskt fint hotell som vi välkomnar till Sweden Hotels, säger Eva Palmgren, VD för hotellkedjan. – Det drivs av riktiga proffs, och anläggningen är välskött och har ett synnerligen gott renommé, fortsätter hon. Det blir ett välkommet tillskott för hotellkedjans stamgäster i regionen och kommer säkerligen inspirera andra hotell i kedjan.

Pelle Stohlander och Fredrik Dufva, som driver hotellet sedan två år tillbaka, är glada och tacksamma för deras stöd och lojalitet.
– Det råder en speciell Kvänumsanda på orten, Varas motsvarighet till Gnosjöandan, säger Pelle Stohlander, VD på Lumber & Karle.

– Fantastiskt roligt att hitta en hotellkedja där vi känner oss riktigt hemma. En kedja som har engagemang och framåtanda. Vi ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete med Sweden Hotels, säger Pelle Stohlander.

Sweden Hotels är den personliga hotellkedjan – Hotels with a Personality, och bildades 1977. Kedjan är i stark tillväxt med tre- och fyrstjärniga hotell spridda över hela landet, samtliga stjärnmärkta enligt European Hotelstars Union. Alla hotell är privatägda, och upplevelsen på plats skall ge det där lilla extra som bara ett personligt, privatägt hotell kan ge.


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.