Nya mötesmöjligheter i flexibla Ballroom 12, Stockholm - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nya mötesmöjligheter i flexibla Ballroom 12, Stockholm

Nya mötesmöjligheter i flexibla Ballroom 12, Stockholm

Ballroom 12 kallas de nya mötes- och eventlokalerna i Tolv Stockholm, Tele2 Arena. Vi har pratat med Thomas Backhammar som är försäljningsansvarig.

31 oktober 2013,

5 Frågor till:

Thomas Backhammar på Ahlbom Tailor Made, försäljningsansvarig för mötes- och eventlokalerna Ballroom 12, i Tolv Stockholm.

Ni invigde Tolv Stockholm i Tele2 Arena i helgen, hur var det?

– Det känns fantastiskt att vara igång, vi har jobbat med det här och väntat på att få öppna i drygt ett år. Det har varit fullt hus!

Hur ser konferensmöjligheterna ut?

– Vår del, Ballroom 12, är en flexibel sal som kan bli en enda stor bankettsal på 1 100 kvm och ta 750 personer i biosittning eller 600 vid runda bord. Det går att dela upp salen i tre delar, då är minsta lokalen 270 kvm och största 500. Vikväggarna som kan dela av lokalerna är ljudisolerande och varje del har egen ingång, garderob och så vidare – du märker alltså inte av om det är fest i lokalen bredvid. Vilket det mycket väl kan vara eftersom det lätt förvandlas till bar och dansgolv. Här tar vi emot grupper på allt från 50 personer till 750 personer. Är man 15 personer kan man istället konferera i vår karaokebar. Där finns 7 st mindre rum att samlas i – och varför inte avsluta mötet med att mikrofoner ramlar ner från taket och ni börjar sjunga? En kul tvist på mötet.

Vilka målgrupper vänder ni er till?

– Jag tror det blir en jättespridning på gäster här. Vi har redan bokningar från stora förbund och statliga myndigheter som sett möjligheten att samlas i en stor lokal, det finns ingen liknande här i Stockholm. Vi tror att folk som vill bort från statiska power point-presentationer kommer att söka sig hit. All teknisk utrustning finns på plats – allt från LED-vägg till rökmaskiner och Co2-kanoner. Man behöver inte hyra in något och det går lätt att ställa om från daglig konferens till fest- och galalokal.

Vad blir det för konferensmöbler?

– Det tänker vi att kunden får önska och att vi fixar vad de vill ha. Det går lika bra att fylla rummet med saccosäckar som med bekväma stolar, soffor, sittgrupper…  Återigen, det är en väldigt flexibel lokal.

Och när det gäller mat, aktiviteter och boende?

– Vi har själva Davaj delikatessen här med matiga mackor från Östeuropa. Vi har Enzo’s Trattoria med fokus på pasta, pizza och fotboll. Vi har också ett bankettkök för våra event & konferenser. Dessutom finns det ju Printz korvrestaurang O´learys  med mera här bland våra grannar. När det gäller aktiviteter så finns det gott om det också, äventyrsgolf, bowling, pingis… Och så karaokebaren såklart. Det finns även ett mindre hotell här i Tolv, och självklart gott om andra hotell här i närheten! Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.