Nybyggd konferens för dubbelt så många gäster - | Konferensvärlden
Hotel Diplomat
Hotel Diplomat
Hotel Diplomat
Mötesnytt > Nybyggd konferens för dubbelt så många gäster

Nybyggd konferens för dubbelt så många gäster

Hotell Hotel Diplomat fortsätter sin storsatsning i Stockholm. Nu har en nybyggd konferensdel öppnat med möjlighet att ta emot dubbelt så många gäster som tidigare.

13 oktober 2017, uppdaterad: 13 oktober 2017

– I somras fick vi överta grannfastigheten där vi byggde en liten saluhall och nya kontor. I samband med det byggde vi även om vår gamla kontorsdel i hotellet till en helt ny och exklusiv konferensdel. Detta fördubblar våra konferensmöjligheter och stärker ytterligare vår ställning som femstjärnigt hotell, säger Lina Gabrielson, VD för Hotel Diplomat.

De ljusa och luftiga konferenslokalerna nås antingen via hotellet eller via en separat ingång från gården till vänster om huvudentrén. De utgörs av tre vackra rum i skandinavisk design på en yta av 200 kvm. Rummen – Djurgården, Nedre Nybroviken och Övre Nybroviken – innehåller modern teknik som exempelvis pekskärmar och passar för allt från styrelsemöten och privata middagar till pressevent och mingel. Vid en biostittning kan som mest 55 personer få plats.

– Många av våra företagsgäster som bor på hotellet och företag i Stockholm har efterfrågat större möjligheter för konferens och styrelsemöte inom husets väggar. Därför är det roligt att nu kunna erbjuda våra gäster ett nytt möteskoncept, säger Lina Gabrielson, VD för Hotel Diplomat Stockholm.

Nya möteslokalerna är framtagna av Hotel Diplomats delägare och ordförande Anna Cappelen i samarbete med inredningsarkitekt Helene Follin från HOS Haga.

Läs mer om Hotel Diplomat och boka på Konferensguiden.se. Här får du kostnadsfri rådgivning och bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.