Nylansering av historiska Smådalarö Gård - | Konferensvärlden
Smådalarögård
Sabis
Caroline Cederblad, Styrelseordförande och Madeleine Brehmer, VD Sabis AB.
Foto: Daniel Roos
Lokal Werket
Lokal Werket
Mötesnytt > Nylansering av historiska Smådalarö Gård

Nylansering av historiska Smådalarö Gård

Konferenspärlor Efter en omfattande renovering slår Sabis upp dörrarna till nya Smådalarö Gård Hotell & Spa, som ett av Sveriges största spahotell. Endast 50 minuter från Stockholm bjuder denna skärgårdsdestination in till genuina upplevelser utöver det vanliga.

25 februari 2021, uppdaterad: 25 februari 2021

Historiska Smådalarö Gårds omfattande förnyelsearbete har pågått i två år, och under sommaren 2021 öppnar man upp dörrarna för besökare igen. De utökade ytorna inkluderar spa och relaxområden på 2000 kvm både ute och inne, ett gym, samt 56 nya hotellrum av totalt 118 rum – i direkt anslutning till hotellets tennisbana, niohålsgolfbana och två padelbanor. Det finns även många möjligheter till gastronomisk njutning i någon av hotellets 6 barer och restauranger. Utöver detta förstärks även fest och konferenserbjudandet med event och möteslokaler för upp till 250 personer.

Storsatsningen, som leds av ägarna och systrarna Madeleine Brehmer, VD och Caroline Cederblad, Styrelseordförande, är en av de största i familjeägda Sabis historia och något som företaget tror starkt på. Hotellet transformeras från sommarnöje till en året-runt-destination, med målet att attrahera både weekendresenärer från storstäderna samt svenska och internationella turister som vill njuta av Stockholms unika skärgård i en avslappnad och personlig miljö.

– Detta är en dröm som går i uppfyllelse. Sedan Sabis köpte sina tre hotell år 2011 har vi kontinuerligt utvecklat och förbättrat vårt erbjudande. Den transformation som hotellet har genomgått är en del i familjens långsiktiga ägande och något vi verkligen lagt ner vår själ i. Smådalarö Gård Hotell & Spa är nu redo att ta ett kliv in i framtiden, säger ägare och styrelseordförande Caroline Cederblad.

Lars Ålund har fått förtroendet att öppna och förvalta Smådalarö Gård Hotell & Spa som hotelldirektör.

Läs mer om Smådalarö Gård på systersajten Konferensguiden.se, där du får kostnadsfri bokningshjälp med ditt konferenspaket.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.