Nyrenoverade hotellrum på Såstaholm hotell & konferens - | Konferensvärlden
Såstaholm Hotell & Konferens
Såstaholm Hotell & Konferens
Mötesnytt > Nyrenoverade hotellrum på Såstaholm hotell & konferens

Nyrenoverade hotellrum på Såstaholm hotell & konferens

Slott & Herrgårdar Nu är de första gästerna incheckade i de nyrenoverade hotellrummen på Såstaholm hotell & konferens. I de elva nya herrgårdsrummen finns allt från dubbel- och enkelrum till sviter för att tillmötesgå gästernas behov och önskemål. Herrgårdsrummen har också vacker utsikt, antingen över Vallentunasjön eller ängarna där tjurar betar under våren.

2 februari 2018, uppdaterad: 4 februari 2018

- Med en ökad efterfrågan från konferens- och weekendgäster är det viktigt att vi har fokus på detaljer och säkerställer att vi levererar en lyxig och omfamnande känsla. I de elva nya herrgårdsrummen finns allt från dubbel- och enkelrum till sviter för att tillmötesgå våra gästers behov och önskemål. Vi vet att en god nattsömn är en viktig del av upplevelsen och något vi har tagit fasta på då vi har skön dunbäddning i alla hotellrum på Såstaholm. Herrgårdsrummen har också vacker utsikt, antingen över Vallentunasjön eller ängarna där tjurar betar under våren. Här kan gästerna gärna sova med öppet fönster och lyssna på naturens brus vilket är som smör för själen, säger Cecilia Wingård, VD Såstaholm Hotell & Konferens.

För hundra år sedan var Såstaholm pensionat för berömda skådespelare, pensionat Höstsol. På ålderns höst bjöds de avkoppling i de vackra omgivningarna vid Vallentunasjön.

- Vår miljö och omgivning var något som dåtidens stjärnor ofta pratade varmt om, vilket även dagens gäster blir hänförda av. Höstsols historia sträcker sig mer än 100 år tillbaka i tiden då Såstaholm fylldes av stjärnor kopplat till scenkonsten. Vi flirtar gärna med historien där det ges möjlighet, både i vår service mot gäst, med vårt personalkoncept och inte minst vår inredning. Och du som gäst har en självklar huvudroll, säger Wingård.

- Hotellet har blivit renoverat i olika omgångar under de senaste åren där vi har varit delaktiga. Vi har försökt sy ihop de nya och skapa en form- och färgmässig harmoni och kontinuitet. I de nyrenoverade herrgårdsrummen är det tänkt att förstärka den personliga och intima känslan som möter gästen vid ankomsten redan i lobbyn. Rummen har utvalda detaljer såsom sänggavel i läder, läderhandtag på skrivbordsstolen, detaljer i mässing, telefonbord i marmor för att uppnå lite teatralisk och lyxig känsla, säger Bronwynn Welsh, VD på Doos Architects.

Läs mer om Såstaholm Hotell & Konferens på Konferensguiden.se och boka er konferens här. Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.