Nyrenoverade mötesrum för lokala och globala konferenser på Hotel Rival - | Konferensvärlden
Kreativa rummet
Mötesnytt > Nyrenoverade mötesrum för lokala och globala konferenser på Hotel Rival

Nyrenoverade mötesrum för lokala och globala konferenser på Hotel Rival

Mötestrender Hotel Rival i Stockholm har uppgraderat och totalrenoverat fyra mötesrum för konferens. Rummen erbjuder både ny teknisk utrustning samt modern och inspirerande inredning.

10 september 2015, uppdaterad: 10 september 2015

– Nu kan vi äntligen möta efterfrågan på mötesrum med kvalificerad teknisk utrustning för lokala och globala konferenser. Skype, Mac Mini och web cam för videokonferenser är några av de finesser som installerats, säger Hotel Rivals vd Caroline Eriksson.

Kreativa Rummet
I Kreativa Rummet, med plats för 8 personer, har vi valt att inreda med "50 nyanser av rosa". Fåtöljerna "Happy Swing" bjuder på bra snurr! Rummet får en extra dimension med den upplysta glasväggen. Här finns flera väggar med skrivtavlor, en egen skänk med Nespressomaskin, kylskåp och en meny av olika tesorter. Ett mötesrum med Skype, Mac Mini, konferens-telefon, 60” LED-skärm, trådlös laddning, webcam.

– Vi har valt att inreda såväl klassiskt som lite okonventionellt. Vårt Kreativa Rum liknar ingen annan möteslokal i Stockholm – 50 nyanser av rosa, avslutar Caroline.

Maria & Lounge
En konferens i Maria är att sitta i Eames sköna konferensstolar. Att ha ett stort och brett konferensbord med bordsbrunnar som innehåller all teknik som behövs för ett möte. Att gå på en mjuk skön matta och vila blicken på vackra gardiner och belysning. Att låta sig inspireras i ett mötesrum där varje inredningsdetalj syftar till att mötet får den bästa inramningen. Mötesrummet har plats för 20 deltagare. Samma teknikutbud som övriga lokaler.

Rivalen
Rivalen är mötesrummet för många deltagare, upp till 85 personer i biosittning, skolsittning för 50 personer eller U-bord för 30 deltagare. Ena långväggen i Rivalen har en drygt tio meter lång skrivtavla som lätt kan döljas med böljande sidengardiner. I lokalen finns garderob, stort buffébord samt en laddningsstation med kablar för Iphone, Android och läsplattor.

Styrelserummet
Styrelserummet med plats för 8 personer. Ett mer klassiskt mötesrum som passar för många tillfällen. Åtta sköna konferensstolar designade av Åke Axelsson, Gärdsnäs. Mötesbordet har en lång bordsbrunn med uttag och teknik. Ett mötesrum med eget pentry. Skype, Mac Mini, konferens-telefon, 60” LED-skärm, webcam för videokonferens.

Inredning: Inredningsarkitekt Karin Ahlgren SIR/MSA AE/OW,Hans Adolfsson, Adolfsson & Partner

Teknik: Christer Ekman, Backspinn

Taggar/Etiketter
Hotell  Konferens  Stockholm  Teknik  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.