Nyrenoverat Radisson Blu i Köpenhamn - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nyrenoverat Radisson Blu i Köpenhamn

Nyrenoverat Radisson Blu i Köpenhamn

Höst och vår året runt i på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Köpenhamn – nu öppnar de två första nyrenoverade våningarna i hotellet.

17 november 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Med Stadsgraven som närmsta granne och en imponerande utsikt över hela Köpenhamn, ligger Radisson Blu Scandinavia Hotel längst ut på den danska ön Amager. Hotellet kommer under 2012 att genomgå en total förvandling från topp till tå men redan nu står två av våningarna klara. Alla rummen kommer att designas enligt höst- och vårtema.

Hösten är här och våren närmar sig redanTvå av de nyrenoverade våningarna är nu redo att visas upp för hotellgästerna. Detta är början på en totalrenovering av totalt 470 rum som beräknas vara färdig i december 2012. Rummen med temat "höst" kännetecknas av säsongens varma färger, medan "vår"-rummen fått klara och rena linjer som ger en känsla av förnyelse. Alla rum är rymliga, modernt inredda och har allt som behövs för att alla typer av resenärers vistelse ska bli så perfekt som möjligt.

Alla rum kommer att ha 37-tums platt-tv, nya sängar från Jensen samt helt nya härliga täcken och kuddar av märket Mühldorfer, high-speed internet på 100 MB, säkerhetsskåp, strykbräda, minibar och fantastisk utsikt över Köpenhamn.
– Jag är mycket glad över att vi har satt igång med renoveringen och ser verkligen fram emot resultatet. Hela hotellet kommer att bli nytt invändigt, efter att rum, konferensrum och korridorer har renoverats. Alla våra gäster såväl turister, affärsresenärer som mötesdeltagare kommer att få mycket glädje av det, säger Roy A. Kappenberger, General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.