Nytt hotell i Solna - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nytt hotell i Solna

Nytt hotell i Solna

I takt med att fler företag väljer att flytta sina huvudkontor till Solna Business Park har efterfrågan på hotellrum i området ökat. Maudes Hotell har funnits i företagsparken sedan 2004 och nu bygger Fabege om en äldre fastighet till ytterligare ett modernt hotell med totalt 65 rum. Om ett år är det nya hotellet, Hotel M by Maude, färdigt för att ta emot de första gästerna.

15 december 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Under de senaste åren har det varit svårt att få hotellrum i Solna Business Park, efterfrågan har varit stor och det befintliga hotellet har varit fullbelagt. Nu är ett nytt kontrakt påskrivet med hotellkedjan Hotels by Maude och Fabege är i full gång med att bygga om fastigheten där det nya hotellet ska ligga. Byggnaden från 1960-talet som totalrenoveras och byggs om, har sex våningar och ligger i anslutning till en av de stora entréerna in till Solna Business Park.
– Det känns bra att kunna möta den ökade efterfrågan av övernattningsmöjligheter i Solna Business Park. Vi är glada över att kunna erbjuda ytterligare ett hotell som vi vet bygger på ett bra koncept med hög service som ger gästerna det lilla extra, säger Hanna af Sandeberg, förvaltningschef på Fabege.

Det nya hotellet, Hotell M by Maude, bygger på samma koncept som de andra två hotellen i kedjan. Det kommer att bli en ombonad och personlig atmosfär. I lobbyn finns ingen vanlig reception utan du möts i stället av ett hemtrevligt vardagsrum med ett skrivbord i stället för receptionsdisk samt ett framdukat bord med kaffe, te och hembakat bröd. I juletid serveras det naturligtvis glögg och pepparkakor. I rumshyran ingår alltid frukost, hotellet har fullständiga rättigheter och gästerna erbjuds kvällsbuffé, smårätter och något gott att dricka till. Designen och inredningen är en blandning av asiatisk och skandinavisk stil med varma färgskalor.
– Det är en stor satsning för mig att öppna ytterligare ett hotell i Solna Business Park, men jag tror på det till hundra procent och det känns jättekul. Jag kände med en gång när jag kom in i fastigheten att det är perfekt för ett Maudehotell. Det är en snygg fastighet med en trivsam känsla som lämpar sig mycket bra för hotellverksamhet. Satsningen kommer att innebära åtta till tio nya arbetstillfällen, säger Maude Ärnström, ägare och grundare av Hotellkedjan Hotels by Maude.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.