Nytt hotell öppnar i Östermalms Saluhall - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nytt hotell öppnar i Östermalms Saluhall

Nytt hotell öppnar i Östermalms Saluhall

Hotell När Stockholms stad renoverar och utvecklar Östermalms saluhall, 2016-2018, byggs också ett hotell i en intilliggande fastighet som kommer att drivas av Hotel Diplomat AB. Det nya hotellet kommer att vara sammanbyggt med saluhallen och ha flera restauranger, matbar, cocktailbar och egen deli.

3 februari 2016,

– Det känns både naturligt och spännande att få vara med och skapa en ny och attraktiv mötesplats i ett område där vi som familj har drivit hotell- och restaurangverksamhet i fyra generationer. Här bygger vi ett modernt hotell som kommer att sitta ihop med Östermalms Saluhall. Läget, utbudet och miljön kommer att locka både nationella och internationella gäster och kunder till saluhallen. Hotellet kommer att vara mer boutique och rikta sig till gästen som söker en levande miljö med fokus på boende och mat med hög socialtrivsel mitt i vackra Stockholm. Upprustningen av hela kvarteret runt Östermalmstorg känns attraktiv för oss och Hotel Diplomat ser möjligheten att skapa en lillasyster i ett växande Stockholm, säger Anna Cappelen, ordförande och delägare Hotel Diplomat.   

När Hotel Diplomats nya lifestylehotell öppnar senvåren 2018 på Nybrogatan är det som en del av Stockholms stads satsning på Östermalms Saluhall. Tanken är att skapa ett komplement till hotellet på Strandvägen. 

Det nya hotellet kommer att ha 71 rum och sviter med varm, modern och ombonad inredning, senaste tekniken, konferensmöjligheter samt spa. Restaurangerna kommer att erbjuda ekologisk och närodlad mat. Man vänder sig till en berest målgrupp, internationella affärsmän och turister som vill bo mitt i Stockholm. 

– Vi är väldigt glada över det här samarbetet. Hotel Diplomat har presenterat ett koncept som kommer komplettera och stärka Östermalms saluhall som handelsplats. Hotellet kommer att ha starkt fokus på mat- och matupplevelser och precis som Östermalms saluhall förknippas de med lång tradition, hög kvalitet, god service och expertkunnande, säger Jan Valeskog (S), ordförande fastighetsnämnden Stockholm stad.

Fakta Hotel Diplomat – Östermalms Saluhall
Antal rum: 71
Total yta: ca 4000 kvm
Matbar: 1
Restaurang: 1
Cocktailbar: 1
Deli: 1
Konferenslokaler/Private dining: 2
Spa/Gym: 1
Hotellet öppnar våren 2018

 Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.