Nytt kapitel för Lundqvist & Lindqvist – byter namn till KAPITEL8. - | Konferensvärlden
Kapitel8
Kapitel8
Kapitel8
Mötesnytt > Nytt kapitel för Lundqvist & Lindqvist – byter namn till KAPITEL8.

Nytt kapitel för Lundqvist & Lindqvist – byter namn till KAPITEL8.

Mötestrender Förra året fyllde Lundqvist & Lindqvist 20 år. Idag byter verksamheten namn och inleder ett nytt kapitel. Med det nya namnet som verktyg ska allt bli tydligare, vackrare och roligare. Alltjämt erbjuds konferenser och kontor på två centrala adresser i Stockholm, men från och med idag under ny och efterlängtad flagg.

8 maj 2018,

Det har hänt mycket sedan Lena Werner startade Lundqvist & Lindqvist och började erbjuda konferenser i Stockholm. Då var Lena först med att skapa miljöer som mer påminner om ett hem än en konferensanläggning. Något som idag blivit mer eller mindre standard. Utvecklingen i branschen och lite distans har fått Lena att stanna upp och se över verksamheten. Nu är hon redo för nästa steg. Ett steg som manifesteras i det nya namnet KAPITEL8.

”Vi vet att alla våra gäster befinner sig mitt i sin egen berättelse. De kommer från något, är på väg mot något annat och stannar bara en kortare stund. Vårt jobb är att ge dem bästa möjliga förutsättningar att stanna upp, reflektera eller kanske byta riktning. Få energi till ett nytt kapitel helt enkelt.” säger Lena Werner, grundare och VD på KAPITEL8.

Med hjälp av färre men bättre val, smidigare bokning, noggrannare menyer, precis rätt utrustning och ännu säkrare service ska varje gäst på KAPITEL8. ges bästa möjliga förutsättningar att mötas, skapa idéer och utveckla företag.

I och med namnbytet får KAPITEL8. en ny tagline – Kontor & Kakor. En mening som tydligt knyter an till historien och en välkänd kakbuffé.

”För oss har det alltid funnits ett likhetstecken mellan kakor och möten. Dels älskar vi kakor, dels är de ganska få som lämnar oss utan att ha ätit åtminstone en kaka. Och kakor kommer vi fortsätta med, det är säkert”, säger Lena och ler.

Idag driver KAPITEL8. två anläggningar i centrala Stockholm. En på Klarabergsviadukten 90 vid Centralstationen med 10 konferensrum och en på Västra Trädgårdsgatan (Tändstickspalatset) med 11 konferensrum. På Västra Trädgårdsgatan finns även kontor och en medlemsklubb med både privata kontor och skrivbordsplatser.

Namnbytet sker idag, den 8 maj 2018.

Läs mer på Konferensguiden.se och boka er konferens på någon av Kapitel 8's anläggningar.

Taggar/Etiketter
Citynära  Dagkonferens  Hotell  Konferens  Stockholm  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.