Nytt livsstilshotell öppnar i Linköping - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nytt livsstilshotell öppnar i Linköping

Nytt livsstilshotell öppnar i Linköping

Hotell The Box Hotel slår upp dörrarna i Linköping våren 2018. Hotellet kommer erbjuda 176 rum, konferens, bar, restaurang och SPA. Stort fokus har lagts på att utveckla ett unikt och nytänkande koncept som skiljer sig från existerande hotell i Linköping.

6 februari 2017, uppdaterad: 25 augusti 2017

The Box Hotel byggs i anslutning till det expansiva området kring SAAB Arena med närhet till flygplats, resecentrum och city. Hotellet kommer att ansluta sig till Best Western Hotels & Resorts.

- Det känns otroligt spännande och inspirerande att få vara med och utveckla ett hotell från grunden, säger Bengt Pettersson, ägare till The Box Hotel. Vi har lagt mycket energi på att utveckla ett koncept som inte bara tilltalar hotellgästen utan lika mycket vänder sig till den lokala marknaden som söker en social mötesplats. Vi tror och hoppas att Linköpingsborna ska hitta hit för att mötas, äta och dricka eller besöka vårt SPA.

- Vi är glada och stolta över att The Box Hotel blir en del av Best Western, säger Sverigechefen Johan Michelson. Vår ambition är att erbjuda personliga och unika upplevelser och The Box Hotel symboliserar detta genom sitt nytänkande och intressanta koncept. Linköping är dessutom en destination som utvecklas väldigt positivt och det är därför extra glädjande att kunna erbjuda tre attraktiva hotell på marknaden.

Boka din nästa konferens, kickoff eller event på Konferensguiden.se med över 1000 anläggningar och kostnadsfri bokningshjälp.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.