Nytt privat spa - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nytt privat spa

Nytt privat spa

Designhotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre har slagit upp dörrarna till sin nya spa-avdelning. Den befintliga anläggningen kompletteras nu med en privat del. Det är andra gången på två år som man bygger ut sitt fjällinspirerade spa.

7 mars 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

Efterfrågan på spaupplevelser är fortsatt stark. Copperhill Mountain Lodge vann pris i European Hotel Design Awards 2009 för sin spaanläggning och man har noterat ett fortsatt stort intresse för både badritualer och behandlingar, i synnerhet från norska gäster.
– Vi vill inte bara fortsätta erbjuda ett spa i världsklass, utan även ge våra gäster nya upplevelser. Den privata spa-avdelningen är en plats för lugn och ro och vi har redan sett ett stort intresse för spa bakom stängda dörrar från bland annat ledningsgrupper, säger Pernilla Gravenfors, hotelldirektör på Copperhill Mountain Lodge.

Återigen har Maya Iwdal från Arkitektbyrån Design anlitats till att skapa en drömsk, rofylld och unik spamiljö. Inredningen minner om en mytisk dignande skattkammargrotta i fjället. En mjukt gråsvart ton återkommer både i träpanel och offerdalsskiffer och kompletteras elegant med accenter inspirerade av natur, eld och sol.
Dessa element plockas upp i bland annat gnistrande glasmosaik, klassiska fladdermusfåtöljer från Nordal, bord från Tom Dixon och puffar från Paola Lenti.
Denna nya, avskärmade spaavdelning innehåller en lågtempererad unik Brechtelbastu, torrbastu, relaxavdelningar, varma bad och duschar. I direkt anslutning finns behandlingsrum. Ytan kan delas upp och hyras ut till individer eller grupper på upp till 20 personer. Man välkomnar både hotellgäster och grupper utifrån.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

1
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.